mandag 22. juni 2009

ALBATROSS - Mektiga vingar.


Hvorfor jeg sitter her å fryser på tærne kl.7,00?

Jo, det skal jeg si deg - jeg vil være først, førstemann til å skrive, no1 - the winner takes it all. Alt så dere skal få rykende ferske nyheter fra det solfylte østland severt med morgenkaffen. Så omtenksom - so caring - Inga.


Sannheten? - 8K reiste grytidlig morgen over grensa på kurs. En liten promptu vacay uten sine blide familie kunne han ikke si nei til og som en stigende stjerne i et fallende firma er det bare å takke ja. Midt i famileferien må man da bare ofre seg å stikke over til søtabror for noen lærerrike formiddager og laaange (oh so kjedelige ettermiddager). Dårlig mat har man og i Sverige har jeg hørt - ikke en rå fisk i sikte - kun fete burgere og matpakke på rommet. Jeg veller min sympati over den stakkars reisende og vet han mye heller ville vært hjemme og holdt et øye på det voksende gresset.

06,00 - dro han av sted. 06,30 var han tilbake. Selv i 2009 kommer man seg (kanskje) ikke inn i Sverige med fly - uten pass. Forhåpentligvis rakk han fram og sitter på flyet i dette øyeblikk og planlegger alle de fine pakkene han skal ha med seg hjem fra det store utland.

Psstt - 8K - hører du - kaffekopp med Sverige på + en liten tur på taxfree.
Røde dråper med ettersmak av lakris og vanilje for me
og til slutt noe til de små.

3 kommentarer:

  1. Håper at 8K rakk flet da og at han har med edle dråper og en kopp og noe godt til de små fra det store utland. Heldige er de som har sol, her er det bare varme

    SvarSlett
  2. Han landet trygt og ingen spurte om passet.

    SvarSlett
  3. Lucky that it's just Lilledora and ingalill that are interested in 8kjs travels to exotic sweden. I will bring the goods back, but first there are more important things, like steak dinner. btw I will be home tomorrow evening.

    SvarSlett